Ahinej shop

Povezani postovi

Ahinej shop

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Internet je ogromno mjesto sa puno digitalnih podataka u kojem se svi lako izgube ili nađu.

Ahinej je ime anđela (tako nam se predstavio i mi mu vjerujemo), vrhunskog svjetlosnog bića koji se spustio na razinu naše materijalne stvarnosti.

Koliko stvarnost u svojoj naravi uopće može biti materijalna. Prije bi definirali našu stvarnost kao val ili skup atoma koji se kreću kao val i imaju svoju jedinstvenu i preciznu zadaću da čine svijet kakvim ga poznajemo, vidimo, osjetimo i doživljavamo.
Tko god da je programirao ovu stvarnost, napravio je odličan posao i sve izgleda stvarno ali znamo da nije. Postoji samo sada, ne postoji ni poslije, ni prije.

Još ste tu?

Ovaj dio teksta koji ste pročitali je samo neka vrsta ispita da li je Ahinej shop mjesto za Vas. Prodajemo majice ali ne običe majice već majice koje komuniciraju sa promatračem, majice koje izazivaju emocije, majice koje zbližavaju ili odbijaju ljude jedinstvenim originalnim porukama, grafikama idejama gdje nositelj i promatrač često stupaju u komunikaciju samo zbog natpisa ili grafike na majici. Ovo je provjereno bezbroj puta i zato smo sigurni da je tome tako.

U ponudi su majice kratkih i dugih rukava s kapuljačom (hoody ili dukse) i bez kapuljače. Sve što prodajemo od odjevnih predmeta u našoj internet trgovini je kvalitetno na čemu inzistiramo. Ne razlikujemo se po kvaliteti od svjetskih brandova ali imamo to nešto što nas čini jedinstvenim i drugačijim.

Dobro došli u Ahinejevo digitalno prostranstvo.

Tagovi:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn