Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti – Mila W web Solutions

Hvala što ste posjetili ahinej.com, web stranicu za prodaju majica s printom. Korištenjem ove web stranice prihvaćate sljedeće uvjete i odredbe.

  1. Tvrtka

Mila W web Solutions je tvrtka registrirana u Hrvatskoj pod registracijskim brojem Oib 58347378713, sa sjedištem na adresi Kneza Domagoja 6/1, 44320 Kutina.

  1. Proizvodi

Prodajemo majice s printom putem naše web stranice. Sve majice su unikatne i ručno izrađene od strane dizajnera Kristijana Šamarinca.

  1. Načini plaćanja

Prihvaćamo plaćanje bankovnim transferom ili prilikom preuzimanja.

  1. Rokovi isporuke

Majice će biti isporučene u roku od 5 radnih dana od potvrde narudžbe.

  1. Povrat robe

Ako niste zadovoljni svojom kupnjom, molimo kontaktirajte nas putem maila ili Facebook messengera radi dogovora o povratu robe. Povrat robe je moguć u roku od 14 dana od primitka pošiljke.

  1. Korisnička podrška

Korisnička podrška je dostupna putem maila i Facebook messengera. Radno vrijeme podrške je od ponedjeljka do petka, od 9:00 do 17:00 sati.

  1. Upozorenja o rizicima

Majice koje prodajemo su napravljene od kvalitetnih materijala i ručno su izrađene od strane dizajnera. Nema rizika povezanih s korištenjem naših proizvoda.

  1. Zaštita podataka

Vaši osobni podaci bit će korišteni isključivo za slanje robe na vašu adresu. Mi ne dijelimo vaše osobne podatke s trećim stranama. Vaši podaci su sigurni kod nas.

  1. Odricanje od odgovornosti

Mila W web Solutions ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem naše web stranice ili proizvoda koje prodajemo. Sve informacije na ovoj web stranici su isključivo informativne prirode i nisu namijenjene kao zamjena za savjet liječnika ili drugog stručnjaka.